Vi tar emot både barn och vuxna för svensk klassisk massage och erbjuder en mängd behandlingar för vuxna i våra lokaler i Stockholm. Vi håller även kurser både på plats samt digitalt och coachar dig som vill till önskad förändring.

Vill du boka en behandling? Klicka på bilden.
Information om våra kurser
Vill du bli coachad? Klicka på bilden.

Vad roligt att du har hittat hit!

Vi erbjuder en mängd olika behandlingar inom estetiska injektioner, avancerad hudvård, massage med mera. Du kan även köpa med dig salongsprodukter för exempelvis hudvård och annat både från vår webshop och på plats hos oss. Webshopen är under uppbyggnad och fler produkter läggs till löpande.

Under rubriken om oss i menyn hittar du mer information om vilka vi som arbetar på Frog är, våra bakgrunds-kunskaper och vad vi tycker är viktigt. Vi är medlemmar i Svenska friskvårdsförbundet och därmed också behandlingsförsäkrade. Vi innehar även patientförsäkring hos Folksam och finns med i Vårdgivarregistret hos IVO.

Kika gärna runt på vår hemsida, som är under ständig utveckling. Hittar du inte informationen du söker, har förbättringsförslag eller funderar över något så tveka inte att höra av dig på info@frog.nu

Återigen, välkommen!

Några av de recensioner vi har fått från både vuxna och barn:

Tusen tack till er som tar er tid att skriva recensioner, rekommenderar oss vidare och helt enkelt sprider kärlek.

Nyhetsbrev?!

Missa inte senaste nytt, inbjudan till event m.m. Vi lovar att inte spamma dig utan skickar ut nyhetsbrev max varannan vecka och du kan när som helst avregistrera dig.

Du följer väl oss på Instagram? @frog.nu

Här hittar du oss

För att boka behandling klicka på länken:

Boka tid

Du hittar oss centralt på Grevgatan 15 i Stockholm.