Vi har en bred utbildningsbakgrund med kombination inom hälso- och sjukvård, estetiska injektioner, ledarskap, dans, lash lift, brow lift och svensk klassisk massage.

Ximena är legitimerad sjuksköterska, estetisk injektionsbehandlare, certifierad friskvårdsmassör, lash lift artist samt brow lift artist som under många år har arbetat inom olika chefspositioner i Stockholm. I nuläget läser jag en kandidatexamen i industriell teknik på Uppsala universitet med fokus på ledarskap – kvalitet – förbättring parallellt med arbetet som estetisk injektionsbehandlare, friskvårdsmassör, lash lift artist och brow lift artist. Mitt mål är att vara en katalysator till förändring hos så väl den enskilde individen som hos organisationen. 

Inför estetiska injektionsbehandlingar så som fillers och botox så bokar vi en konsultation och målet är att fräscha upp och bevara din naturliga skönhet. Inte att drastiskt förändra eller överfylla ditt ansikte.

Jag tycker det är viktigt med ett inkluderande samhälle och kommer att göra mitt yttersta för att du ska må bra under din massagebehandling. Bokar du coachningssamtal så kan du räkna med att ha någon som kommer att hålla dig ansvarig för den förändringen du vill åstadkomma. Jag har mångårig erfarenhet både privat och genom arbetslivet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF), psykogeriatriska sjukdomar och olika kognitiva svårigheter. Tveka inte att höra av dig om du har frågor och funderingar eller önskar ta del av bildstöd inför ditt besök. Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

David har tidigare arbetat som professionell dansare och spelat ishockey på hög nivå. David har spenderat mycket tid på träning samt att fördjupa sig i kroppens och musklernas välmående. Att utbilda sig till friskvårdsmassör var därför en självklarhet för David som vidare även har en bred kunskap i arbete med personer som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF och kognitiva svårigheter).

Att massera sig hos muskel-, tränings- och massagenörden David är ett mycket bra alternativ då han kommer att fokusera på att du ska få en trevlig stund och dina muskler ännu trevligare. David utgår från Hökarängen och gör även hembesök.

Clara har länge haft ett intresse för hudvård och skönhet. Hela livet har bestått av musik i olika former och är något som hon tycker mycket om. Clara har vuxit upp på en hästgård nära djur och natur och delar som oss alla ett engagemang för hållbarhet och miljö. Hon bor nu i Stockholm där hon har utbildat sig till Lash och Brow lift artist hos By Bexter. 

Maryam har ett stort intresse för make up, skönhet och trådning. Hon har också utbildat sig till Lash lift artist och Brow lift artist hos By Bexter. 

Vi är medlemmar i SKFM som bland annat innebär att vi omfattas av en försäkring som täcker eventuellt ansvar och behandlingsskador i samband med dina behandlingar hos oss.

Vi har även patientskadeförsäkring hos Folksam då vi gör estetiska injektionsbehandlingar och finns med i IVO:s vårdgivarregister.