Genom en holistisk utgångspunkt i våra behandlingar får du naturliga resultat.

Vi som arbetar på Frog.nu är måna om att du ska få känna dig omhändertagen och du är vårt fulla fokus när du kommer på behandling. Du har även möjlighet att komma förbi oss på Grevgatan 15 för att köpa och få tips kring passande produkter för dig.

Du som väljer att utbildas hos oss kan känna dig trygg då vi har lärt oss av de bästa i branschen och hela tiden strävar efter att utvecklas. Vi har unika kombinationer av erfarenhet och kunskap som tillsammans bidrar till högkvalitativa utbildningar.

Hos mig kan du känna dig trygg. Jag har tidigare varit skeptisk till estetiska injektionsbehandlingar.
Nu gör jag mitt bästa för att bevara din naturliga skönhet. Detta gör jag genom en kombination av estetiska injektioner och effektfull hudvård. Jag masserar även barn och vuxna.

Jag har mångårig erfarenhet både privat och genom arbetslivet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF), psykogeriatriska sjukdomar och olika kognitiva svårigheter. Tveka inte att höra av dig om du har frågor och funderingar eller önskar ta del av bildstöd inför ditt besök. Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Clara har länge haft ett intresse för hudvård och skönhet. Hela livet har bestått av musik i olika former och är något som hon tycker mycket om. Clara har vuxit upp på en hästgård nära djur och natur och delar som oss alla ett engagemang för hållbarhet och miljö. Hon bor nu i Stockholm.

David har tidigare arbetat som professionell dansare och spelat ishockey på hög nivå. David har spenderat mycket tid på träning samt att fördjupa sig i kroppens och musklernas välmående. Att utbilda sig till friskvårdsmassör var därför en självklarhet för David som vidare även har en bred kunskap i arbete med personer som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF och kognitiva svårigheter).

Att massera sig hos muskel-, tränings- och massagenörden David är ett mycket bra alternativ då han kommer att fokusera på att du ska få en trevlig stund och dina muskler ännu trevligare.

Jenny började sin bana inom hälso- och sjukvården genom att utbilda sig och arbeta som sjuksköterska. Efter att ha arbetat några år som sjuksköterska inom akutsjukvården valde Jenny att gå vidare och utbilda sig till läkare. Hon är vår medicinska expert och den som ansvarar för och utbildar våra elever i anatomi och fysiologi på våra massörutbildningar.

Med Jennys dubbelkompetens får du som elev en unik möjlighet till kunskap och olika perspektiv.

Är du vår nästa stjärna?

Vi är söker dig som gillar att arbeta i team med andra, gillar att ta egna initiativ och är prestigelös. Kanske har du redan en egen kundbas, har drivit eget företag och vill hellre ha tryggheten att arbeta i en gemensam skönhetsklinik? Eller så är du i början av din karriär och ser fram emot att växa tillsammans? Hör av dig direkt till ximena@frog.nu

Oavsett om du är hudterapeut eller nagelterapeut har du självklart rätt auktorisation och certifieringar utifrån de branschkrav som finns. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi har en bred utbildningsbakgrund med kombination inom hälso- och sjukvård, hudvård, estetiska injektioner, ledarskap, dans, lash lift, brow lift och svensk klassisk massage.