Viscoderm® Hydrobooster minskar tecken på åldrande, jämnar ut linjer, ger djup återfuktning och jämnar ut djupa ärr.

Vad är det?

Skinbooster är precis vad det låter som. Något som kan lyfta huden till en ny nivå. Vi har valt att bland annat arbeta med Viscoderm® Hydrobooster.

Viscoderm® Hydrobooster kan nämligen minska tecken på åldrande, jämna ut linjer, ge djup återfuktning samt jämna ut djupa ärr. Tekniken bakom produkten möjliggör flera behandlingstekniker som kan ge följande resultat:

  1. Djup återfuktning genom vävnadsomstrukturering som ökar hudens elasticitet och lyster.
  2. Utjämning av fina linjer och ytliga rynkor på de dynamiska ytorna i ansiktet, till exempel runt munnen, ögonen och i pannan vilket möjliggörs av produktens unika och reologiska hydrostretch-effekt.
  3. Reparation av akneärr genom att frigöra underliggande vävnad följt av bolusinjektion, vilket lyfter ärret och främjar reparation av hudfibros.

Den injicerade produkten består av stabiliserad hyaluronsyra. Behandlingen startar en biologisk process som gör behandlingen effektiv.

Viscoderm® Hydrobooster har en låg gelstelhet och viskositet, och dess höga formbarhet kännetecknas av att den har optimal vävnadsintegration. Detta gör den optimal för behandling i olika nivåer av dermis.

Viscoderm hydrobooster

Hur går det till?

Du börjar med att boka en konsultation minst 48h innan din önskade behandling om du inte har varit hos oss under de senaste 6 månaderna och gjort en liknande behandling. På konsultationen går vi tillsammans igenom dina önskemål, förväntningar och förutsättningar. Därefter bokas behandlingen in.

Själva behandlingen görs genom många små injektioner med Viscoderm® Hydrobooster exempelvis på kinderna eller pannan. Produkten kan placeras på olika djup i huden beroende på behov. Efter injiceringen masseras huden, något som du får fortsätta med hemma morgon och kväll i 3-4 dagar. Direkt efter injiceringen kan du uppleva en rodnad och lätt irritation som snabbt går över. I samband med ditt besök kan du köpa till Viscoderm® Hydrobooster kräm som är en fuktgivande kräm innehållandes ren hyaluronsyra och jojobaolja. Viscoderm® Hydrobooster kräm hittar du också i vår webbutik.

Oftast görs 2 -3 besök initialt med ungefär åtta veckors mellanrum. Därefter underhåller du huden med ett besök var 5 – 6 månad. Önskar du bedövning på huden så får du det innan injicering.

Injiceringstekniken som används vid injicering samt spridning av Viscoderm® Hydrobooster i huden.

Viscoderm® Hydrobooster i kombination med Profhilo®?

I många fall kan du får en kombinationsbehandling som innehåller både Viscoderm® Hydrobooster och Profhilo®.

Profhilo® erbjuder full återfuktning utan fyllighet (produkten har ingen korslänkning).

Det gör att du får den optimala utgångspunkten för dina efterföljande behandlingar, inklusive till exempel behandling med Viscoderm® Hydrobooster.

Bilderna till vänster visar injektionspunkterna för Profhilo på ansiktet respektive hals.

Just nu och fram till 30/7 har vi introduktionspris 2 400:-/behandling (ord.pris 3 300:-) på Viscoderm® Hydrobooster för dig som är intresserad av att ge huden en djup återfuktning i sommar. Bokar behandling gör du enkelt genom att följa länken här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *