Vad kul att du är nyfiken på coachning och intresserad av din personliga utveckling!

Freebie / Gratis material

  Du godkänner att din information sparas för framtida utskick (ca två gånger i månaden). Vi sysslar inte med spam, däremot kanske du behöver kika efter mailet i din spam och godkänna oss som avsändare.
  Vi delar inte dina uppgifter vidare och du kan avregistrera dig när du vill 🙂

  Företag?

  Vill ni erbjuda era ledare möjlighet att växa och utvecklas?

  Kontakta oss då på info@frog.nu och berätta lite om hur ert behov ser ut så kan vi sedan boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte (45min) för att gå igenom ett upplägg som skulle kunna passa er.

  Jag som coachar är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i bland annat ledarskap, som i nuläget läser en kandidat i Industriell Teknik på Uppsala Universitet. Jag har mångårig ledar- och chefserfarenhet och har upplevt så väl motgångar och framgångar i mitt ledarskap och bland annat vunnit pris som årets chef (White Guide Senior 2018). Har ett helhetsperspektiv kring personen så väl som förståelse för organisationens behov av utveckling. Framgångsrika organisationer fokuserar på att arbeta med ständig förbättring samt att växa tillsammans genom lärande. Människorna i organisationen är den viktigaste resursen – våga investera i dina ledare!

  Coachningen sker digitalt eller via telefonsamtal. Offert skickas på förfrågan.

  Referenser