Vår klinik

På Grevgatan 15 i centrala Stockholm ligger Frog.nu – skönhetsklinik och massage. Här möts du inte bara av välkomnande och kompetent personal, utan även av vackra lokaler och en varm, trivsam atmosfär som främjar avslappning.

På Frog.nu handplockar vi vårt urval av behandlingar och produkter, precis lika omsorgsfullt som vi handplockar arbetsteamet. Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig trygg hos oss och med våra professionella omdömen, oavsett om du önskar rådgivning eller kommer hit för en skönhetsbehandling. Därför utgår vi alltid från dig, dina önskemål och behov när vi skräddarsyr din personliga behandlingsplan.

För du är unik – och du förtjänar ett resultat som harmonierar med din naturliga skönhet.

Välkommen att boka en avslappnande stund hos oss.

Teamet på Frog
OUR MISSION AND PHILOSOPHY

Empowering Women and bringing their inner beauty to life

FROG STOCKHOLM FROG STOCKHOLM FROG STOCKHOLM FROG STOCKHOLM

Grundare & CEO

Ximena

Ximena är en multipassionerad leg. sjuksköterska och cert. friskvårdsmassör, vars största drivkraft är att göra skillnad. Det är på många sätt den drivkraften som lett till den skönhetsklinik som Frog.nu idag är. Hennes upplevelse var att det fanns brister i branschen, där behandlare inte alltid tog ansvar för eller eftersträvade naturliga resultat, som bibehöll snarare än förändrade skönheten hos individen. Men hon upplevde också att många kvinnor som valde bort skönhetskliniker och -behandlingar, av rädsla att inte känna sig välkomna.

Med Frog.nu ville hon skapa en exklusiv och inkluderande skönhetsklinik, med fokus på individen. En välkomnande plats för alla – oavsett hur stor eller liten erfarenhet du har av skönhetskliniker sedan innan.

Som person är Ximena varm, nyfiken och vetgirig. Utöver en kandidatexamen i medicin, samt en kandidatexamen i industriell teknik, är hon precis färdigt med magisterprogrammet i entreprenörskap där hon skrev sin magisteruppsats om kvinnligt entreprenörskap.

 

Ximena talar svenska, engelska och spanska.

Möt våra pärlor

The Team

Teamwork makes the dreamwork!

Vårt fantastiska team består av en mix av personligheter med olika kunskaper och bakgrund som finns till för att erbjuda dig de bästa behandlingarna.

Trådning, FRansar & Bryn, ipl
Asra

Asra är redo att ta hand om dig oavsett om du är intresserad av att bli trådad, göra en IPL-behandling eller kanske fixa fransar och bryn

Hon kan även guida dig som är intresserad av
ZO Skin Healths hudvårdsprodukter.

Asra talar svenska och persiska.

IDROTTSMASSÖR & HÄLSOPEDAGOG
Mia

Mia har en trogen skara massagekunder.
Har du gått hos henne förstår du varför.

Hon är utbildad hälsopedagog och vår idrottsmassör som hjälper dig att återhämta dig snabbare genom djupgående massage. Hos henne kan du även prata löpning då hon har stor egen erfarenhet av löpning och även håller i löpargrupper.  

Mia talar svenska och engelska.

Leg. Läkare
Jenny

Jenny är leg.läkare och vår medicinska expert.

Hon och Ximena arbetar tillsammans med att skapa våra kommande utbildningar.

Jenny talar svenska och engelska.

FRISKVÅRDSMASSÖR
DAVID

David är vår friskvårdsmassör som har varit med sedan starten. 

Han är träningsnörden som utövat en mängd olika sporter, allt från hockey till dans. David brukar hoppa in och erbjuda par- eller duomassage med Ximena då och då.

 

David talar svenska, engelska och franska.

FRISKVÅRDSMASSÖR
DU?

Är du utbildad, certifierad massör som älskar att ge dina patienter en stunds återhämtning och bygga långsiktiga relationer?

Vi söker dig som tror att du skulle passa i vårt team och som kan tänka dig att ha fasta återkommande uppdrag.

Skicka in en spontanansökan till welcome@frog.nu

 

Hudterapeut
DU?

Kanske är du “vår” hudterapeut som brinner för att arbeta med resultatinriktad hudvård?

Vi söker en hudterapeut med rätt handlag och känsla för sitt yrke som har ett outstanding bemötande. Gärna att du har en egen kundkrets idag. Låter det som du?

Skicka in en spontanansökan till welcome@frog.nu 

Vi prioriterar din säkerhet och trygghet